Tot € 100 extra voordeel!

        Ongeacht jouw aanvullende verzekering.

Ongebruikte brilvergoeding? 

In deze dure tijden is het verstandig om jouw aankoop op de juiste momenten en het juiste adres te doen. Het kan zijn dat je dit jaar nog een ongebruikte brilvergoeding hebt, dan is het slim om er nu gebruik van te maken. 

 

Wij kunnen in de meeste gevallen de declaratie voor je verzorgen (kosteloos). Jouw vergoeding trekken wij rechtstreeks van het factuurbedrag af en je hebt er geen omkijken meer aan.

 

Extra voordeel

Naast jouw vergoeding krijg je van Cornea Optiek tot 100,- euro "extra vergoeding" (korting) op jouw bril. Deze korting van Cornea Optiek krijg je ongeacht jouw verzekering. Je ontvangt 50 euro korting op een enkelvoudige bril en zelfs 100 euro korting op een multifocale bril. Voor meer informatie bekijk de actievoorwaarden.

 

Actievoorwaarden extra voordeel tot € 100,-

  • Naast jouw brillenvergoeding ontvang je tot € 50 korting op enkelvoudig glazen en € 100 korting op multifocale glazen bij aankoop van een complete bril.
  • De actie is niet geldig i.c.m. de andere acties of kortingen.
  • Indien de waarde van de korting van ons en de brilvergoeding van de zorgverzekeraar samen hoger zijn dan het aankoopbedrag vindt er geen geld verrekening plaats.
  • Deze actie geldt vanaf 1 december tot en met 31 december 2022. 

Let op:

  • Vergoedingen van een bril heeft niets te maken met eigen risico. Dus u hoeft geen eigen risico te betalen voor zorg die uw aanvullende verzekering vergoedt.
  • Heb je kinderen onder de 18 jaar die op jouw polis staan dan hebben zij ook recht op brilvergoeding.