Adidas Sportbrillen voor sporters én dagelijks gebruik

Het merk Adidas heeft een lange geschiedenis en een diepgewortelde connectie met sport. Zijn brede en diverse sportportfolio, van grote wereldwijde sporten zoals voetbal en hardlopen. Adidas eyewear, een merk met vele dualiteiten, legt de rol van de outfitter vast in het vroege atletische ontwerp, de hiphop revolutie en de hedendaagse streetwear cultuur. Adidas sportbrillen op sterkte of zonder sterkte zijn stoere monturen die comfort garanderen. 

Dit Amerikaanse modelabel weet natuurlijk ook designs te ontwerpen die niet alleen geschikt zijn voor tijdens het sporten maar ook voor dagelijkse taferelen.

Geïnspireerd door het rijke erfgoed van het Adidas-label, een van 's werelds toonaangevende sportmerken voor schoenen en sportkleding, Adidas Originals is een lifestyle merk opgericht in 2001. Geïnspireerd door de archieven van het merk, blijft Adidas Originals trouw aan de erfenis van Adidas dankzij de voortdurende toewijding aan productinnovatie en grote vaardigheid in het herinterpreteren van de creativiteit en moed die te vinden zijn op sportvelden en arena's in onze hedendaagse cultuur. 

 

Gekenmerkt door het iconische Clover-logo dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 1972, en ondersteund door de grootste namen in de creatieve cultuur, is Adidas Originals een van de onbetwiste pioniers van sportkleding. Ieder van ons bevindt zich in een staat van constante creativiteit. We kruisen elkaar en werken samen, communiceren en kruisen elkaar en ontdekken elkaar zoals we onszelf ontdekken. We zijn allemaal op ons eigen pad, creëren onze eigen stijl, onze eigen manier van bewegen door de wereld, maar we zijn verbonden door een helder perspectief. Richting. Doel. Een gemeenschappelijke visie die ons samenbindt.