Wist je dat er ook Swarovski brillen zijn? Swarovski is bijna synoniem geworden voor prachtige sieraden met de kenmerkende kristallen. Deze stralende steentjes zijn uiteraard ook in de brillencollectie goed vertegenwoordigd.

De signatuur van stijl, glinstering en het gevoel van luxe is onmiskenbaar aanwezig. 

De monturen zijn verkrijgbaar in diverse modieuze vormen die prachtig zijn afgewerkt met Swarovski kristallen. In het ene montuur op een glamoureuze manier, in andere frames juist subtiel. Swarovski brillen halen de diva in u naar boven. Bent u klaar voor de spotlights? Kom langs om deze schitterend brillen te passen!

 

De visie van Daniel Swarovski was om kristal te gebruiken om "een diamant voor iedereen" te creëren, en zijn pioniersgeest en innovaties op het gebied van glas snijden hielpen het bedrijf de missie vandaag voort te zetten.

 

 

Iconisch, meesterlijk vervaardigd en met een vleugje glamour, plaatst de Swarovski Eyewear-collectie kristal in het midden van al zijn ontwerpen.

 

De onmiskenbare kenmerkende stijl van het merk combineert met kwaliteitsvol vakmanschap en unieke kristallen versieringen op de moderne frames, die briljant licht reflecteren bij elke beweging op de meest verbazingwekkende manier, in het oog springen en elke vrouw laten schitteren. 

 

 

Hoewel functioneel, is er iets verleidelijks aan de manier waarop Swarovski's Eyewear Collection is ontworpen om het gezicht te omlijsten, terwijl het ook een zekere elegantie en glamour toevoegt.

 

Uitzonderlijk design en hoogwaardige materialen creëren een opvallende uitstraling die de individualiteit van de vrouwen die ze dragen uitdrukken.

 

De brilmonturen van Swarovski zijn voor vrouwen die in het moment leven en worden aangetrokken door gedurfde en onweerstaanbare ontwerpen die op de meest briljante manieren verfijning en stijl uitstralen.