Brillenglazen bij Cornea optiek, ons advies en uw keuze!  

Wij adviseren u graag bij de keuze van het juiste glas. Bij de aanschaf van een bril is de keuze van het juiste brillenglas misschien het belangrijkste.

 

Fabrikanten / merken                                                                                                                                                    

In tegenstelling tot veel andere collega opticiens werken wij met bijna alle fabrikanten en/of merken. De voordelen van eerlijk en passend advies geven wegen zwaarder dan de voordelen van bij één fabrikant inkopen.

Natuurlijk heeft ieder fabrikant zijn eigen sterkte en minder sterke kanten; kwaliteit, prijs, service, levertijd, garantietermijn en meer. Zo kunt u kiezen voor een topkwaliteit, middenklasser of budget glazen. Wij hebben wel een grens gesteld bij budget leveranciers, dus wij verkopen glazen vanaf “acceptabel kwaliteiten”.

 

Ons advies

Na het meten van uw ogen, interpreteren van uw brilvoorschrift en luisteren naar uw klachten, wensen, persoonlijke situatie zoals werkzaamheden, hobby's, levensstijl en budget geven wij u het beste advies.

 

Uw keuze                                                                                                                                                                

Heeft u zelf een voorkeur voor een merk of fabrikant dan is de keuze makkelijk gemaakt! Anders bieden wij u meerdere mogelijkheden, leggen u uit wat de verschillen (kwaliteit, kosten, voordelen, nadelen en mer) zijn dan kiest u wat bij u het beste past.

 

Prijsklasse                                                                                                                                                 

Wij profileren zich niet als de goedkoopste optiekwinkel met de laagste prijzen of de beste optiekzaak met de duurste prijzen. Wij bieden glazen bijna voor elk budget maar ook voor elke kijkoplossing. U kunt bij ons terecht voor de vooraanstaande glasmerken zoals Essilor, Kodak, Enot, HOC, Hoya, Zeiss en Rodenstock.

Ook leveren wij budget glazen tegen een scherpe prijs van diverse fabrieken. Kortom, voor ieder wat wils.  

 

Glastypes                                                                                                                                                                   

Er kan gekozen worden uit een uitgebreide range brillenglazen: multifocal, bifocal, trifocal, enkelvoudige voor veraf of lezen, computer bril, muziekbril, kinderbril, zonnebril, zwembril, sportbril, nachtbril van zowel standaard als extra dunne materialen. De glasopties lopen uiteen van ontspiegeling, blauwfilter, uv-filter, kleurtint tot meekleurende glazen