Vuillet Vega brillen zijn handgemaakt, waardoor elk montuur in de brillencollectie uniek is. De monturen van Vuillet Vega zijn voor mannen en vrouwen op die op zoek zijn naar comfort, maar ook waarde hechten aan de laatste modetrends.

Vega is een bedrijf dat is opgericht in 1843 in Morez (jura), de Franse hoofdstad van de brillenhandel. Vijf generaties hebben het bedrijf staande gehouden en het brillenmerk ‘Vuillet Vega’ wereldwijd tot een meer dan gewaardeerd begrip gemaakt.

Deze vijf generaties deelden allemaal dezelfde passie; het ontwerpen van kwalitatief excellente brillen met oog voor de fijnste details. Anno 2021 is Vuillet Vega een gevestigde naam met zowel de bekende klassieke lijnen, als ook modernere lijnen voor een nieuwe doelgroep van middelbare leeftijd.

Bij de klassiekere lijnen is een groot deel van de monturen uitgevoerd met een unieke Vuillet Vega goudstempel, wat inhoudt dat er  bij de vervaardiging minimaal gebruik is gemaakt van 22 karaats goud.

 

Deze verfijnde brillen komen in een breed kleurenpalet dat de metalen brillen van karakteristieke kenmerken voorziet. Vindt u comfort zeer belangrijk, maar wilt u er tegelijkertijd ook trendy bijlopen? Wij zeggen twee woorden: Vuillet Vega!

Een greep uit deze mooi collectie