TITANFLEX - SMARTER. TOUGHER. LIGHTER.

Op het hoogste niveau combineert TITANFLEX draagcomfort met robuustheid, een laag gewicht met modern design en kwaliteit met understatement - een eerste keuze voor brildragers met hoge verwachtingen. TITANFLEX brillen bieden uitzonderlijk comfort dat anderen alleen maar kunnen beloven!

TITANFLEX BRILLEN: MEER VOOR MANNEN

Uitstekende kwaliteit en innovatieve technologieën is waarmee TITANFLEX brillen onderscheiden. Op dit merk kunt u als man écht rekenen. TITANflex is het wereldwijd erkende topmerk uit het huis van Eschenbach. Een strakke look, onderscheidende functionaliteiten en designs die altijd afgestemd zijn op de persoonlijk behoeften van de drager. Dit exclusieve herenmerk ontwerpt brillen en zonnebrillen voor alle situaties – zo bent u altijd perfect uitgerust en gestyled!

TITANFLEX BRILLEN MET UNIEKE TITANFLEX TECHNOLOGY

De hightech TITANFLEX brillen zijn stuk voor stuk verrijkt met de gelijknamige TITANFLEX technology. Dit houdt in dat de monturen uiterst robuust en flexibel zijn. Een TITANFLEX bril komt na buiging weer terug in zijn oorspronkelijke staat, dankzij een speciale titanium legering.

Technische verfijning en materiaalcombinaties staan bij TITANflex hoog in het vaandel. Bent u op zoek naar een perfecte stijlvolle bril van hoge kwaliteit? Dan zijn de brillen van TITANflex echt iets voor u!