Oogmeting ofwel Refractie

Hoofdpijn, vermoeide ogen, nekklachten, rode en branderige ogen?  Allen een belangrijke reden om uw ogen te laten meten. Vanzelfsprekend is het om de ogen te laten meten, wanneer u slechter ziet, maar bovenstaande klachten kunnen achterliggende gevolgen zijn van een afwijkende oog sterkte. Ook schaduwen zien bij letters, dubbelzien, slecht zien in het donker en wazig zien zijn uiteraard aanleiding om langs de opticien te gaan voor een meting.

 

Kosten

Omdat wij uw ogen uitgebreid onderzoeken en tijd nemen voor uw vragen en alles, kost zo een meting u 39 euro. Koopt u direct een bril, glazen of contactlenzen? Dan komen deze kosten te vervallen!                                 

Klanten die bij ons al een bril of lenzen hebben gekocht betalen voor zo een meting of controle niets! Of u wel of geen bril, glazen of lenzen koopt, hoort dit bij een nazorg. De nazorg is bij ons (gratis) service.  

 

Afspraak maken?

U kunt gewoon binnenlopen voor een oogmeting/contactlenzen aanpassing, maar als u zeker wilt zijn dat u niet hoeft te wachten dan kunt u gerust een afspraak maken. Na het meten van de ogen zult u samen met de opticien afwegen wat voor u de beste opties zijn. Uw mening en wensen zijn hierbij uiterst belangrijk, dus spreek deze ook uit wanneer u de mogelijkheden bespreekt.

 

Graag tot ziens!