Blog anti-fog
31. oktober 2023
Vallende bladeren, beslagen glazen De bladeren verkleuren, de dagen worden korter en de herfst is nu toch echt begonnen.. Dat betekent ook weer een bekend ongemak voor brildragers: beslagen glazen! Een brillenglas met condens kan ontzettend onpraktisch zijn, je zicht wordt je letterlijk even ontnomen. In sommige situaties niet ongevaarlijk (bijvoorbeeld in het verkeer) en meestal gewoon heel erg onhandig. Gelukkig zijn er veel producten om condensvorming op brillenglazen te voorkomen.
Wat je moet weten over gehoorschade en -bescherming
30. september 2023
Stel: je gaat naar een muziekconcert of staat vooraan te dansen op een festival. Zitten er dan ook oordopjes in jouw oren? Is het antwoord ja, dan ben je goed bezig. Is het antwoord nee, dan moet je maar eens goed achter je oren krabben ;).

Back-to-school met … een nieuwe bril
01. augustus 2023
Back-to-school met … een nieuwe bril Een nieuwe etui, een stoere rugtas, een hippe broodtrommel en hard opgepompte fietsbanden. Je kind is straks weer klaar voor school! Maar is de bril ook nog up-to-date? Laat een professionele oogmeting doen!
Licht in het donker, oogverblindend
01. september 2021
Licht in het donker kan oogverblindend mooi zijn. Helaas kan licht in het donker letterlijk oogverblindend zijn. 40% van de weggebruikers ervaart onzekerheid in het verkeer door slecht zicht.

Voorkom (ergere) myopie!
24. april 2021
Wat is myopie? Myopie is hetzelfde als bijziendheid
Veiligheidsbrillen voor tijdens het klussen.
01. oktober 2020
De herfstvakantie komt er aan, voor veel mensen een goede week om flink in en om het huis te gaan klussen! In plaats van vliegvakanties naar zonnige bestemmingen en pretparken, blijven velen deze herfst waarschijnlijk thuis. Een goed moment om eindelijk eens dat muurtje een kleur geven, die schutting verstevigen of een konijnenhok timmeren.