Sir John Eyewear is sinds 1981 een vooruitstrevend merk dat zich onderscheidt door fascinerende en unieke monturen van topkwaliteit!

Met Sir John zetten we een toonaangevende brillencollectie neer die zeer actueel is. Het overgrote deel van de brillencollectie van Sir John bestaat uit strakke, moderne designs in diverse kleuren en vormen. Van klassiek tot zeer trendy, van robuust en stoer tot stijlvol. Ook gewaagde monturen en gedurfde designs behoren ook tot deze collectie.

Je vindt vele variaties in de Sir John brillencollectie. Net als het ontwerp is ook het kleurgebruik toonaangevend. Uitbundige kleuren zul je  dan ook zeker tegenkomen. Met de Sir John brillencollectie volgen onze ontwerpers de mode & trends op de voet!

 

           "Opvallend in de Sir John collectie zijn het gewaagde kleurgebruik en de diverse vormen."

 

Kortom, de brillen kunnen terughoudend sfeervol zijn, maar ook zeer expressief, kleurrijk en gewaagd. Die diversiteit maakt Sir John zeer geliefd onder een omvangrijke groep bril liefhebbers. Sir John is daarnaast als brillenmerk erin geslaagd om hoge kwaliteit te bieden voor een zeer prettige prijs.