Contactlenzen die bij je ogen en levensstijl passen!

Bij Cornea Optiek vind je contactlenzen in alle vormen en maten. Vormstabiele (harde) lenzen in diverse materiaal en levensduur of zachte lenzen in verschillende uitvoeringen zoals dag-, maand-, halfjaar- of gekleurde lenzen. Daarnaast kun je kiezen voor maat- of standaard lenzen; er zijn dus veel verschillende soorten en mogelijkheden. 

 

Na het onderzoeken van je ogen en luisteren naar je wensen en persoonlijke situatie geven wij je het beste advies.

 

Maatwerk of standaard?

Een maat lens en een standaard lens kunnen allebei passen, maar een maat lens zit toch comfortabeler en je merkt het verschil in zicht. Dat is logisch, want het is speciaal voor je op maat gemaakt. Voor veel mensen zijn standaard lenzen prima, maar sommigen hebben maatwerk nodig. 

 

Waarom contactlenzen?

  • Meer bewegingsvrijheid
  • Zicht in alle weersomstandigheden (denk aan druppels aan de glazen bij onverwachts buitjes als je buiten loopt)
  • Lenzen beslaan niet 
  • Staat iedereen
  • Niet trendgevoelig

Een bril of contactlenzen? De keuze is aan de drager.

Een combinatie tussen een bril en contactlenzen wordt tegenwoordig steeds vaker gemaakt, omdat een bril soms hinderlijk kan zijn bij activiteiten als sporten. Contactlenzen corrigeren de sterkte van je ogen zonder de ongemakken van een bril. Lenzen beslaan niet en zitten ook uw zicht niet in de weg. 

 

Maar daar tegenover heeft een bril weinig onderhoud nodig en als je zuinig met je bril omgaat, kun je er jaren mee vooruit. Daarnaast heb je weinig geïrriteerde ogen (wat je van lenzen kunt hebben) en een bril is ook een modeaccessoire.

 

Klik hier voor meer informatie over contactlenzen aanpassing en nazorg.