Wat vergoedt uw zorgverzekeraar!

Laat je niet misleiden! In de aanvullende verzekering bieden bijna alle zorgverzekeraars een vergoeding voor brillen en lenzen. Onterecht wordt soms de indruk gewekt dat je voor zo’n vergoeding enkel terechtkunt bij optiekketens. Niets is minder waar. Iedere zorgverzekeraar geef je, indien je het juiste pakket hebt, een vergoeding op brillenglazen bij elke opticien, dus ook bij ons. Als je wilt weten wat je zorgverzekeraar vergoedt bij Cornea Optiek, dan kun je via deze link je zorgverzekeraar selecteren en zie je direct waar je recht op heeft.

 

Opgelet: polissen aangeduid in het rood, zijn nog niet opgenomen in Optitrade Zorgdeclaraties. Wat betekent dat voor je als een klant? Deze verzekeraars werken niet samen met de opticiens of werken alleen met één opticien samen. Dus het betekent dat wij voor je de declaratie niet kunnen verzorgen. In de meeste gevallen kun je wel een bril of contactlenzen bij ons kopen, maar je moet dan zelf de factuur opsturen naar je verzekeraar. 

 

Wij declareren gratis je ziektekosten vergoeding voor je.

 

Wanneer je recht heeft op een vergoeding, kunnen wij in de meeste gevallen de declaratie kosteloos voor je verzorgen. Je vergoeding trekken wij rechtstreeks van het factuurbedrag af en je hebt er geen omkijken meer aan. Het enige wat wij van je nodig hebben is je meest recente verzekeringspas en wij doen de rest.

 

Heb ik een eigen risico?

Nee, je hoeft geen eigen risico te betalen voor zorg die je aanvullende verzekering vergoedt.