Wat vergoedt  uw zorgverzekeraar!

Laat u niet  misleiden!  In de aanvullende   verzekering  bieden  bijna alle zorgverzekeraars  een vergoeding voor brillen en lenzen. Onterecht   wordt soms  de indruk  gewekt dat u voor zo’n  vergoeding  enkel   terecht  kunt  bij optiekketens.Niets is minder waar.Iedere zorgverzekeraar geeft u,indien u het juiste  pakket hebt, een vergoeding op  brillenglazen bij elke opticien, dus ook bij ons. Als u wilt weten wat uw zorgverzekeraar vergoedt bij Cornea Optiek, dan kunt u via deze link  uw zorgverzekeraar  selecteren en ziet u direct waar u recht op heeft.

 

Opgelet: polissen aangeduid in het rood, zijn nog niet opgenomen in Optitrade Zorgdeclaraties. Wat betekent dat voor u als een klant? Deze verzekeraars werken niet samen met de opticiens of werken alleen met één opticien samen. Dus het betekent dat wij voor u  de declaratie niet kunnen verzorgen. In de meeste gevallen kunt u wel  een bril of contactlenzen bij ons kopen maar u moet dan zelf de factuur opsturen naar uw verzekeraar. 

 

Wij declareren gratis uw ziektekosten vergoeding voor u.

Wanneer u recht  heeft  op een  vergoeding, kunnen wij in de meeste gevallen  de  declaratie  kosteloos  voor  u  verzorgen.Uw  vergoeding trekken wij  rechtstreeks  van de  factuur bedrag af en u heeft er geen omkijken meer aan. Het enige wat wij van u nodig hebben is uw meest recente verzekeringspas en wij doen de rest.

 

Heb ik een eigen risico?

Nee, u hoeft geen eigen risico te betalen voor zorg die uw aanvullende verzekering vergoedt.