Overzetzonnebrillen

De overzetzonnebril, ook wel de Suncover genaamd, is een zonnebril die je over je “normale” bril op sterkte heen kunt opzetten. Heb je om welke reden dan ook geen zonnebril op sterkte dan kun je met een overzetzonnebril jouw “gewone” bril in een handomdraai omtoveren naar een zonnebril op sterkte. 

 

Deze brillen zijn in diverse maten, kleuren en modellen leverbaar. Klik hier voor een impressie.

 

De voordelen van de overzetzonnebrillen 

 

* Zeer prijsgunstige oplossing

* Hoge draagcomfort door lichte gewicht materiaal

* Handig en veilig in de tunnel

* Optimale afdichting aan boven- en zijkanten

* Hoge kijkcomfort door gepolariseerde glazen 

  • Duidelijker gezichtsveld
  • Rust aan de ogen 
  • Schitteringvrij zien
  • Hoge contrast
  • Duidelijkere kleurwaarnemingen 
  • Maximale bescherming tegen schadelijke stralen (100% UVA- en UVB-bescherming)                             

Kortom, ideaal bij het beoefenen van water- en wintersport, autorijden en vissen

Kosten 

Draag je een 'normale' bril op sterkte, maar je hebt geen zonnebril op sterkte en wil je relatief minder geld uitgeven wanneer je van de zon wilt genieten? Of kosten je brillenglazen veel geld om die in zonnebril op sterkte uitvoering te laten maken?  Dan is dit een zeer prijsgunstige oplossing. Behoud de kijk comfort van je eigen “gewone” bril en bespaar veel geld. De kosten van zo een bril is gemiddeld 39.95 euro.

 

 

Draagcomfort

De overzetzonnebril monturen en glazen zijn gemaakt van zeer lichte en hoogwaardige materialen. Je voelt amper dat ze op jouw neus zitten.

 

Handig en veilig

Ook is het superhandig wanneer je bijvoorbeeld een tunnel inrijdt. Je hoeft dan niet eerst je zonnebril op sterkte af te zetten om vervolgens je gewone bril op te zetten. Je hoeft alleen je overzetbril omhoog te tillen en op je hoofd te zetten. Dat is een stuk veiliger! Ook als je even naar binnen loopt en weer snel naar buiten gaat, kun je ze op je hoofd houden.

 

Kijkcomfort

De overzetbrillen die wij verkopen zijn met polariseerde glazen dus neutraliseren hinderlijk en soms zelfs pijnlijke schitteringen.

 

Ideaal bij het beoefenen van water, wintersport en autorijden.

Ideaal bij het beoefenen van water, wintersport en autorijden.

 

Gepolariseerde glazen blokkeren de horizontale stralen van het licht. Daardoor nemen de glazen vervelende schitteringen weg waardoor u een prettiger en beter zicht heeft. Denk maar aan de schittering die te zien is bij de weerkaatsing van de zon op een nat wegdek, de zon die op de piste schijnt tijdens de wintersport, het reflecterende zonlicht dat op het water schijnt tijdens het vissen. 

Vissers gebruiken deze polariserende glazen graag om dieper in het water te kunnen kijken. Een zonnebril met gepolariseerde glazen geeft rust aan uw ogen.

 

 

Optimale afdichting

Mede dankzij de perfecte aansluiting aan de bovenkant en zijkanten ben je bescherm tegen indirect invallende licht. Door deze goede eigenschappen wordt de overzetzonnebril gebruikt ook door mensen die geen 'normale' bril op sterkte dragen.

 

360° UV-bescherming

En ook zijn deze brillen uitgevoerd met 360° UV-bescherming. De glazen filteren elke UV-licht, dus beschermen je voor de volle 100%. De 360° UV-bescherming houdt in dat zowel de schadelijke UVA- als UVB-straling geblokkeerd worden.