Oogzorg

Bij Cornea Optiek kun je terecht voor een deskundige oogzorg. Of je nu komt voor een bril of contactlenzen nemen wij alle tijden voor je ogen en voor jezelf. Vanzelfsprekend meten wij de oogdruk en screenen wij je ogen op een eventuele "verborgen" gebreken. In Nederland zijn nog 200.000 mensen onnodig blind of slechtziend.                    De belangrijkste oorzaken hiervan zijn staar en maculadegeneratie. Door de gezondheid van je ogen regelmatig te laten controleren kunnen deze en andere oogafwijkingen en oogaandoeningen op tijd worden ontdekt en behandeld. Zo bent u gegarandeerd van optimaal zicht, dus u kiest voor zekerheid!

Oogmeting

Hoofdpijn, vermoeide ogen, nekklachten, rode en branderige ogen?  Allen een belangrijke reden om uw ogen te laten meten. Vanzelfsprekend is het om de ogen te laten meten,

Oogdruk meting

Bent je 40 of ouder? Dan meten wij ook je oogdruk standaard  wanneer je bij ons je ogen laat meten voor een bril of lenzen.

 

Contactlens praktijk 

Bij Cornea optiek kun je terecht voor contactlenzen, vooronderzoek, aanpassing, periodieke controle, advies, instructie en oefening in- en uitzetten van uw contactlenzen.