ITALIAANSE STIJL DIE GLAMOUR, 

 VROUWELIJKHEID & VERLEIDING UITDRUKT

Liu Jo brillen

Liu Jo's stijl is altijd verfijnd, glamoureus en open voor individuele interpretatie. De Liu Jo Eyewear-collectie weerspiegelt de natuurlijke vrouwelijkheid en schoonheid van de vrouw van vandaag.

Binnen de collectie bestaan verschillende looks harmonieus naast elkaar, waardoor ze voor elke stemming een montuur heeft. De collectie bevat edelstenen, glitter, charmante details en trendy vormen. Verfijnde versieringen geven deze monturen een vrouwelijk tintje en zorgen ervoor dat de Liu Jo-vrouw ze in elke situatie zelfverzekerd kan dragen.

 

The Liu Jo story

Het merk Liu Jo is in 1995 ontstaan uit de visie van Marco en Vannis Marchi. Hun succes begon in Capri, het grootste kledingdistrict van Italië. 

Liu was de bijnaam die Marchi gaf aan zijn eerste liefde Luisa, zijn eigen bijnaam was Jo. Samen hadden ze een fantastische zomer doorgebracht toen hij 16 jaar was. Helaas hebben de twee elkaar daarna nooit meer gezien, maar de herinnering aan die zomer bleef. De naam staat vandaag de dag voor zijn verlangen om een natuurlijke smaak voor mooie dingen over te brengen en wat hem veel geluk heeft gebracht.