Victoria's Secret is het toonaangevende merk van lingerie- en schoonheidsproducten met prestigieuze geuren, lichaamsverzorging, gevierde Supermodel en wereldberoemde catwalk shows. Beroemd om zijn iconische lingeriecollecties, waaronder Body by Victoria ™, Very Sexy ™, Dream Angels ™, Bombshell ™ en Cotton-  lingerie, biedt het merk ook kenmerkende geuren, lichaamsverzorgingscollecties en de atletische lijn Victoria Sport.

 

De brillencollectie van Victoria's Secret is moderne, aantrekkelijke vormen kenmerken de Victoria's Secret-brillencollectie: de stijlen zijn verfraaid met elegante details, zoals stenen, en voorzien van iconische elementen 

die inherent zijn aan het merk, waaronder het gestreepte patroon en gouden kleuren, die allemaal een vrouwelijke, glamoureuze en sprankelende uitstraling creëren.

Ontworpen voor glamoureuze, jonge, zelfverzekerde vrouwen, viert de nieuwe Victoria's Secret Eyewear-collectie vrouwelijkheid door trendy monturen met een sexy, verfijnde uitstraling.

 

De zonnebril collectie heeft fascinerende kattenogen en trendy geometrische ontwerpen naast moderne interpretaties van pilootstijlen en gemakkelijk te dragen ronde vormen.

 

De optische collectie met debuut valt op door zijn vrouwelijke, eigentijdse silhouetten. De collectie draagt een gevoel van rijkdom dankzij de mix van materialen, waaronder slank goud- en zilvermetaal, evenals kleurrijke acetaten met kristaleffect.

 

Alle frames zijn verfraaid met onderscheidende details die onmiddellijk de identiteit van het merk oproepen, zoals het  gebruik van goud en het trendy luipaardmotief, geïnspireerd op de  lingerie met dierenprint van het merk. Iconische decoratieve elementen, zoals lichte en hete roze strepen, de gouden ster en roze tempel tips, verschijnen overal in de zon en optische collecties. Beide collecties creëren samen een gevoel van vertrouwen, glamour en verleidelijkheid in het universum van het merk.