Voorhanger

Vind je het onhandig om altijd twee brillen op zak te hebben? Wil je niet veel geld uitgeven voor een zonnebril op sterkte? Dan is een voorhanger of een Clip-On (ook wel opzet zonnebril genoemd) een voordelige oplossing voor een bescherming tegen de zon. Tevens is het handig omdat het weinig ruimte inneemt als je deze wilt opbergen.

 

Bij Cornea Optiek kun je jouw voorhanger op maat laten maken. Deze kun je gemakkelijk zelf aan jouw bril bevestigen. 

Klik hier voor een impressie.

 

De voorhangers zijn verkrijgbaar in een klembare en opklapbare variant. De opklapbare variant is het handigst omdat je het kunt opklappen wanneer er geen sprake is van zonlicht. Ook is het prettig als je een tunnel inrijdt. Dus je hoeft het niet steeds op en af te zetten. Daar tegenover is de klembare esthetischer doordat de constructie fijner is.

 

Beide voorhangers zijn gepolariseerd en leverbaar in bruin of grijs “glas” kleur. Deze voorhanger zijn op maat afknipbaar. Vaak kun je erop wachten terwijl wij het voor je op maat knippen.

 

Kosten 

De kosten van zo een voorhanger zit tussen 25 en 46 euro.

 

Draagcomfort

De voorhanger glazen zijn gemaakt van zeer lichte en hoogwaardige kunststof materialen. Je voelt amper dat ze op jouw neus zitten.

 

 

Kijkcomfort

De voorhangers die wij verkopen zijn gepolariseerd, dus neutraliseren hinderlijk en soms zelfs pijnlijke schitteringen.

 

Ideaal bij het beoefenen van water, wintersport en autorijden.

Ideaal bij het beoefenen van water, wintersport en autorijden.

 

Gepolariseerde glazen blokkeren de horizontale stralen van het licht. Daardoor nemen de glazen vervelende schitteringen weg waardoor u een prettiger en beter zicht heeft. Denk maar aan de schittering die te zien is bij de weerkaatsing van de zon op een nat wegdek, de zon die op de piste schijnt tijdens de wintersport, het reflecterende zonlicht dat op het water schijnt tijdens het vissen. Vissers gebruiken deze polariserende glazen graag om dieper in het water te kunnen kijken. Een zonnebril met gepolariseerde glazen geeft rust aan uw ogen.

 

360° UV-bescherming

En ook zijn deze oorhangers uitgevoerd met 360° UV-bescherming. De glazen filteren elke UV-licht, dus beschermen je voor de volle 100%. De 360° UV-bescherming houdt in dat zowel de schadelijke UVA- als UVB-straling geblokkeerd worden.