Brilmonturen collectie bij Cornea Optiek

Bij onze winkel in Purmerend kun je kiezen uit een uitgebreide collectie monturen.

Kies een bril en/of een merk die past bij u en uw levensstijl!

Het gelaat is het karakteristiekste deel van het lichaam en de keus van een brilmontuur weegt dan ook zwaar. Het is verstandig om niet alleen te kijken wat de trend is, maar vooral wat bij uw gezichtsvorm het beste aansluit. Ook is het belangrijk om een (merk) montuur te kiezen dat aansluit op uw manier van leven en persoonlijkheid, bijvoorbeeld sportieve of chique, trendy of classic, onopvallend of eigenzinnig. 

Materiaal 

Ook is het materiaal niet onbelangrijk. Kies je voor een kunststof-, metaal- of titanium montuur?  

Wij adviseren niet alleen, maar staan u met raad en daad terzijde.

Omdat je niet iedere dag een bril koopt is het uitzoeken van de juiste bril soms niet makkelijk. Maar geen zorgen wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Wij luisteren goed naar uw persoonlijke wensen, kijken naar uw stijl en persoonlijkheid en dan adviseren u welke monturen het beste bij uw gezichtsvorm passen. Kleur, design, pasvorm en prijsklasse zijn factoren die een belangrijke rol spelen bij de uiteindelijke keuze.

Ons merken

Het grootste deel van onze monturen collectie bestaat uit modieuze en trendy collecties. Wij bieden u een aantal toegankelijke en betaalbare collecties van diverse bekende merken waaronder bijvoorbeeld: Guess, Swarovski, Victoria’s Secret, Liu Jo, CK, Adidas, Nike, Elle, Dutz, Jup, Joshi, Ray-Ban, Moleskine en meer. Ook hebben wij  genormeerde brillenmerken in onze collectie zoals, Kosby Eyewear, Vuillet Vega, Charmant, Ad-lib Exquisit Elite en meer.

Deze merken staan garant voor een stijlvol design en hoge kwaliteit.