Kunststof montuur laten repareren? 

Ja, dat kunnen wij ook!

Is uw kunststof montuur doormidden gebroken. Dat kunnen wij meestal goed en mooi repareren. Een breuk wordt middels aceton gelast. Deze las is altijd iets zichtbaar. 

Kunststof materiaal welke niet smelt of zacht word in aceton is daarmee niet lasbaar.

Optyl, OPTX en andere harde kunststoffen zijn vanwege het niet kunnen laten smelten in aceton, enkel te verlijmen.

 

De kosten voor het repareren van kunststofbril is  € 22,-  per breuk.

Voor een prachtig nieuw montuur, lenzen en kwaliteitsglazen weet u ons  altijd te vinden. Maar weet u ook welke reparaties wij voor u kunt uitvoeren? Een mooie bril blijft mooi met aandacht en service!

 

Een bril die niet lekker zit, lak beschadiging heeft, afgebroken is of een allergische reactie geeft, wij hebben de kennis en kunde in huis om u ook na de aankoop van uw bril van dienst te zijn. Wij maken het verschil met persoonlijke aandacht en service!

 

 

Is uw bril kapot? U kunt vrijblijvend langskomen om te bepalen of deze nog te repareren is en wat de mogelijkheden zijn. Als de schade gering is kunnen we uw montuur ter plaatse voor u repareren, maar soms moeten we uw montuur opsturen voor reparatie. 

 

Is uw brillenpootje los,  zijn neussteuntjes  stuk of aan vervanging toe of zijn de oortips stuk? Geen probleem, wij hebben kleine onderdelen op voorraad en dit binnen een aantal minuten voor u gerepareerd.

 

 

 

 

 

Titanium of metalen montuur lassen

 

Wist u dat we breuken en scheuren lassen in metalen- en titaniumbrillen?

Onze lasexpert  gebruikt een speciaal laser lasapparaat, dus zonder vlam. Hierdoor wordt de bril vrijwel onzichtbaar gerepareerd (geen lakschade). Allerlei breuken en barsten kunnen worden gelast: gebroken veren, scharnieren, neusbruggen, montuurrand, pad steunen, etc. Wij lassen alles binnen 2 á 4  dagen.

 

De kosten voor het lassen (van een montuur, veer, neusbrug, etc.) zijn € 46.54 per breuk.


Biocoat Nano bescherming

Biocoat is een transparant laagje dat op een montuur wordt aangebracht en een permanente barrière vormt tegen al het vuil zoals huid vetten, zweet, bacteriën en andere schadelijke omgevingsfactoren die een rol kunnen spelen. Hierdoor vermindert verkleuring en blijft een montuur langer mooi.

Ook bij allergieën van de huid is Biocoat Nano bescherming super handig! Door het nano laagje komt het materiaal van het montuur niet meer in aanraking met de huid.

Biocoat vormt een 100% dichte laag waardoor verkleuring aanzienlijk vermindert. Bij allergieën zorgt de laag om het montuur er voor dat het materiaal van het montuur de huid niet kan irriteren.

Biocoat nano bescherming kan veilig worden toegepast op alle montuurmaterialen behalve op stof.

De kosten voor Biocoat nano bescherming zijn:

 

€ 58.50 euro - compleet montuur
€ 35.10 euro – 2 veren
€ 35.10 euro - voorstuk
€ 23.40 euro - 2 neuspads