Als de prijs wel een rol spelt en u een goede kwaliteit wilt, dan neem je een middenklasser.        Als je geen BMW, Mercedes-Benz, Jaguar, of Porsche kan veroorloven betekent niet dat je niet in een goede auto kan rijden. Je kan ook kiezen voor een goede middenklasser.  

 

Kodak is wereldwijd één van de erkende en vertrouwde merken bij veel mensen met een goede reputatie op gebied van productontwikkeling, technologie en kwaliteit in optische producten. Kodak Lens biedt u een compleet brillenglazen assortiment met een herkenbaar sterk merk en heldere prijspositionering. Zo heb je een goede kwaliteit multifocale glas voor een redelijke prijs en een budget multifocale glas voor een zachte prijs.           

Kortom ruime keuze met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

 

Let op: multifocale glazen zijn niet goed geschikt voor werkzaamheden op de PC. 

KODAK Unique
KODAK Unique  Brillenglazen is het meest geavanceerde moderne brillenglas, geproduceerd met de meest hoogstaande technologieën. Dit hoogwaardige brillenglas introduceert een nieuw topniveau van maatwerk.

KODAK Easy
KODAK Easy Brillenglazen is een digitaal freeform multifocaal brillenglas design dat door het zachtere verloop tussen de sterktes ideaal is voor de cliënt die voor de eerste keer multifocale brillenglazen gebruikt.

KODAK Precise

KODAK Precise Brillenglazen is een instap multifocaal brillenglas met een brede nabij-zone voor natuurlijke oogbewegingen met een zachte progressie in de sterkte. KODAK Precise Brillenglazen bieden u helder en scherp zicht.