Ontwerp van eigen bodem, Dutch design.

 

              Volg je dromen net als SINNER

Sinner heeft een passie voor zijn producten en gelooft in zijn dromen. En dat is iets waar we allemaal een voorbeeld aan zouden moeten nemen. Door uw passie te volgen kunt u vrijwel alle obstakels in het leven overwinnen en uw dromen laten uitkomen. Er zit een sinner in ons allemaal!

                                               

                   Over SINNER Collecties

Sinner werd in 1996 vanuit Amsterdam gelanceerd. Het merk richtte zich toen nog exclusief op sport zonnebrillen. Inmiddels is Sinner uitgegroeid tot een internationaal lifestyle- en sportmerk dat in 24 verschillende landen, in meer dan 3000 winkels, waaronder een aantal van de beste internationale warenhuizen en onafhankelijke winkels verkocht wordt. En naast zonnebrillen ook correctiebrillen, skibrillen, helmen, wintersportkleding, tassen en slippers maakt. 

 

          Innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl

Er wordt gebruikgemaakt van innovatieve technologieën, en de designs worden geïnspireerd door de laatste trends. Dit resulteert in een indrukwekkend assortiment zonnebrillen en correctie brillen waarmee u uw ogen optimaal tegen de elementen kunt beschermen. De zonnebrillen zijn voorzien van gepolariseerde SINTEC® glazen die zorgen voor een verhoogd contrast en een verbeterde dieptewaarneming. Uiteraard met 100% bescherming tegen UVA, UVB en UVC! 

 

 

Correctie monturen

De correctie brillen zijn licht in gewicht, tijdloos, stijlvol en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

De bekendste SINNER correctie monturen zijn de SINNER magnetische monturen. Het montuur, gemaakt van acetaat, is geschikt voor glazen op sterkte en is voorzien van een magnetisch opzetstuk met daarin SINTEC® (polariserend) zonneglazen (categorie 3). De SINTEC® glazen geven een rustig zicht omdat 99,9% van hinderlijke schitteringen van zon en water worden weggefilterd. 

Kies je voor deze monturen, dan heb je geen apart zonnebril op sterkte nodig!

 

Een andere bekende modellen zijn de sportieve correctie monturen die voorzien kunnen worden van blanke glazen voor binnen sport of met gekleurde of meekleurende glazen voor actieve buiten sport.

Een greep uit SINNER collectie