Contactlenzen die bij uw ogen en levensstijl passen!

Bij Cornea Optiek vind u contactlenzen in alle vormen en maten. Vormstabiele (harde) lenzen in diverse materialen en levensduur of zachte lenzen in verschillende uitvoeringen zoals dag-, maand-, halfjaar-, of gekleurde lenzen. Daarnaast kunt u kiezen voor  maat- of standaard lenzen;  er zijn dus veel verschillende soorten en mogelijkheden. 

 

Na het onderzoeken van uw ogen  en luisteren naar uw wensen en persoonlijke situatie geven wij u het beste advies.

 

Maatwerk of standaard?

Een maat lens en een standaard lens  kunnen allebei passen, maar een maat lens zit toch comfortabeler en u merkt het verschil in zicht. Dat is logisch, want het is speciaal voor u op maat gemaakt. Voor veel mensen zijn standaard lenzen prima, maar sommigen hebben maatwerk nodig. 

 

Waarom contactlenzen?

  • Meer bewegingsvrijheid
  • Zicht in alle weersomstandigheden (denk aan druppels aan de glazen bij onverwachtse buitjes als je buiten loopt)
  • Lenzen beslaan niet 
  • Staat iedereen
  • Niet trendgevoelig

Een bril of contactlenzen? De keuze is aan u.

Een combinatie tussen een bril en contactlenzen wordt tegenwoordig steeds vaker gemaakt, omdat een bril soms hinderlijk  kan  zijn bij  activiteiten als  sporten. Contactlenzen  corrigeren  de  sterkte  van  uw  ogen  zonder  de ongemakken van een bril. Lenzen beslaan niet en zitten ook uw zicht niet in de weg. 

 

Maar daar tegenover heeft een bril weinig onderhoud nodig en als u zuinig met uw bril omgaat kunt u er jaren mee vooruit. Daarnaast heeft u weinig geïrriteerde ogen (wat u van lenzen kunt hebben) en een bril is ook een mode accessoires.

 

Klik hier voor meer informatie over contactlenzen, aanpassing en nazorg.