Zonnebril op sterkte voor iedereen

Het zonnetje begint langzaam te schijnen. Om u vast voor te bereiden voor een heerlijke zomer hebben wij een mooie aanbieding voor u.

Een goede zonnebril is net zo belangrijk als een gewone bril of contactlenzen. Alleen het doel is naast het scherp zien ook uw ogen beschermen tegen schadelijke stralen.Dus is een zonnebril op sterkte geen overbodige luxe. 

U bent brildrager  en wilt  een mooie zonnebril op uw eigen sterkte aankopen? Wij bieden in de maand juni  prachtige zonnebrillen op sterkte  tegen een scherpe prijs! 

 

Voor uw zonnebril heeft u een keuze uit een brede selectie aan mooie monturen en glazen met 3 verschillende kleuren (bruin, grijs en groen). Alle zonneglazen worden geleverd met 100% UV bescherming.   

 

Zo heeft u al van een complete enkelvoudige zonnebril voor € 149,- (normaal € 311,-) 

 

Tegen betaling van gereduceerde toeslagen zijn er naast de standaard zonneglazen ook heel veel andere kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar, zoals dégradé glazen ofwel gradiënt (boven donker en lichter aan de onderkant van het glas), anti-reflectie, spiegelcoating en meer! 

 

Toeslagen

Uv-blok                                     
Ontspiegeling + Harding laag    
Dégradé                                     .
Spiegelcoating                           
Meekleurend /Transition Gen8         
Polariserende filter                    
Multifocal (met leesgedeelte) 
Extra dunne glazen (1.6)

 

ODS (dikte reductie systeem). ODS is alleen mogelijk bij RX glazen. 

 

RX = Afwijkende Parameters zoals

curve, diameter, prisma, cilinder,

kleur en meer........................... 

 

 Inclusief

€  20,-  per paar

€  20,-  per paar

€  65,-  per paar

€  80,-  per paar              

€  50,-  per paar

€ 150,- per paar

€   30,- per paar

 

€   28,- per paar

 

 

€  68,-  per paar  

 


Stap gerust eens binnen om de verschillende monturen te proberen en te profiteren van de aanbieding. Wij  helpen  u graag verder.

 

Wist u dat het dragen van een zonnebril even belangrijk is als uw huid beschermen tegen schadelijke stralingen van de zon? Uv-straling van de zon kan uw oog van binnen verouderen en ernstige oogaandoeningen veroorzaken die zich vaak pas op oudere leeftijd uiten. 

 

Helaas beschermt niet elke zonnebril even goed tegen de zon. De glazen in de goedkopere zonnebrillen zijn over het algemeen niet voorzien van UV bescherming, het zonnebrandmiddel voor uw ogen. 

De pupillen bepalen de hoeveelheid licht die de ogen binnenkomt. In fel licht wordt de pupil kleiner. Er kan dan weinig licht het oog binnenvallen, waardoor we niet verblind raken. In het donker verwijdt de pupil zich en kan er zo veel mogelijk licht het oog binnenkomen. De pupil functioneert als lichtregelaar.  

Het gevaar van goedkope zonnebrillen is dat de pupillen groter worden als u een zonnebril op zet. Dat betekent dat uw ogen de volle mep krijgen doordat uw ogen wijd open zijn en alle schadelijke uv stralen binnen komen. 

 

In onze optiekzaak verkopen wij alleen zonnebrillen van een hoogwaardige kwaliteit met 100% UV bescherming.