Kies voor het nieuwste lensmateriaal met Live

Live dag lenzen zijn gemaakt van het zachte Silicone Hydrogel Filcon ll-3 materiaal. Het unieke Aqua

Gentechnologie combineert een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid met een watergehalte van 56%, wat een vochtrijk en zijdezacht materiaal oplevert. Hoog vochtgehalte in een zachte lens zorgt voor uitstekend draagcomfort. De lens laat tot 5 keer zoveel zuurstof door dan traditionele hydrogel dag lenzen, waarmee rode en branderige ogen aan het eind van de dag tot het verleden behoren. Bovendien wordt de lens uitgevoerd met uv-filter.

Kortom, Live is gezond, comfortabel en gemakkelijk. 

Koop nu 2 keer 30 pack (1 maand pakket) Live dag lenzen en krijg gratis waterfles met een goed doel.

Tijdelijk betaal je ook geen aanmeetkosten van € 60,-

De Bogo Bottle:

Het flesje met een goed doel.

De Bogo Bottle is een handige waterfles die je overal mee kunt nemen. Voor elke afgenomen fles in Nederland, gaat er 1 Bogo Bottle naar kinderen in Afrika. De Bogo Bottle is een duurzame investering voor betere hygiëne op de allerarmste Afrikaanse scholen waar nog geen water of toiletten zijn.     

De initiatiefnemer, Stichting Join the Pipe heeft als doel om iedereen, overal ter wereld, van schoon kraanwater te voorzien. Meer informatie vind je op 

de website van Stichting Join the Pipe

 

De Bogo Bottle wordt u aangeboden door Cornea Optiek in samenwerking met CooperVision.

 

 

Kristian Olsen zonnebril  cadeau

bij een halfjaarpakket dag lenzen

 

 

Ontspannen en zorgeloos de zomer in. Of je met vakantie naar buitenland gaat of je in Nederland blijft zijn dag lenzen de ideale oplossing tijdens de zomerperiode. Hygiënisch en gemakkelijk.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je ze verliest of ééntje scheur, want met halfjaarpakket op voorraad grijp je nooit mis. Dag lezen zijn ook makkelijk te combineren met een gewone (merk) zonnebril.

 

Koop u nu een halfjaarpakket Live dag lenzen, dan krijgt je naast de Bogo Bottle nog een prachtige zonnebril cadeau.