Biocoat Nano bescherming                                                                                 Biocoat is een transparant laagje dat op een montuur wordt aangebracht en een permanente barrière vormt tegen al het vuil zoals huid vetten, zweet, bacteriën en andere schadelijke omgevingsfactoren die een rol kunnen spelen. Hierdoor vermindert verkleuring en blijft een montuur langer mooi.

Ook bij allergieën van de huid is Biocoat Nano bescherming super handig! Door het nano laagje komt het materiaal van het montuur niet meer in aanraking met de huid.

Biocoat vormt een 100% dichte laag waardoor verkleuring aanzienlijk vermindert. Bij allergieën zorgt de laag om het montuur er voor dat het materiaal van het montuur de huid niet kan irriteren.

Biocoat nano bescherming kan veilig worden toegepast op alle montuurmaterialen behalve op stof.

De kosten voor Biocoat nano bescherming zijn:

 

€ 58.50 euro - compleet montuur
€ 35.10 euro - 2 veren
€ 35.10 euro - voorstuk
€ 23.40 euro - 2 neuspads

Portokosten

Jouw bril/reparatie kun je naar de winkel brengen en ophalen als het klaar is. Indien je de bril naar ons per post stuurt en ook graag per post terugontvangt dan brengen wij € 10.25 (aangetekend) extra in rekening. Dit doen wij ook als de bril niet gerepareerd kan worden en je de bril terug wilt ontvangen. 

 

Adres

Indien je jouw bril per post stuurt, stuur het naar:

Leeuwerikplein 17

1444HW Purmerend 

 

Let op! Niet sturen naar een uitreik locatie/ ServicePoints zoals PostNL-punt of DHL ServicePoints